Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μάθημα από το σπίτι, φροντιστήριο οnline - TO BHMA
www.tovima.gr
Μάθημα από το σπίτι, φροντιστήριο οnline, Το ψηφιακό σχολείο παρουσίασε ο Πρωθυπουργός από τη Λήμνο- 1.300 σχολεία σε 57 δήμους αποκτούν ευρυζωνική σύνδεση
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων δημοσίων σχολείων Δήμου Γέρακα, εύχεται για το νέο σχολικό έτος 2010 -2011 σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, γονείς μαθητές εκπαιδευτικούς, καλή, δημιουργική και ειρηνική χρόνια.
Ενημερώνουμε τους γονείς ότι το τρέχον σχολικό έτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες ανάδειξης νέων Διοικητικών Συμβουλίων στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στα περισσότερα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βάση των καταστατικών τους). Καλούμε όλους τους γονείς, ως αυτοδίκαια μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, να συμμετέχουν στις διαδικασίες (γενικές συνελεύσεις, αρχαιρεσίες κ.λ.π.) έτσι ώστε να αποκτήσει ο κάθε σύλλογος αντιπροσωπευτικότητα και δύναμη ικανή για την προώθηση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει.
Ο νέος Δήμος πλέον από 1-1-2011, αποκτά μεγαλύτερη αρμοδιότητα και ευθύνη για την λειτουργία των σχολείων, γι αυτό η συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων στις παραπάνω διαδικασίες των συλλόγων τους είναι αναγκαία και απαραίτητη για την διεκδίκηση των αιτημάτων τους με πιο δυνατή φωνή.
Ενημερώνουμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ότι είμαστε στη διάθεσή τους για συνδρομή σε οποιοδήποτε ζήτημα τους αφορά, είτε για την λειτουργία του συλλόγου είτε για τις γενικές συνελεύσεις είτε για τις αρχαιρεσίες.
Το Δ.Σ. της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων δημοσίων σχολείων Δήμου Γέρακα, έχει λάβει απόφαση ότι μέχρι την λήξη της θητείας του, θα πραγματοποιεί ανοιχτές για τους γονείς και μαθητές συνεδριάσεις την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα στις 7 το απόγευμα στο 2ο Γυμνάσιο Γέρακα, στην οδό Αριστογείτονα και Ανακρέοντα, (πίσω από το σινέ Γέρακας).

Τηλ. Επικοινωνίας: Ρουμελιώτη Ρέα 6944159159 e-mail: rearea@otenet.gr
Χάλκος Βαγγέλης 6973789389 e-mail: vaggelvis@hotmail.com

Ο Γ. Γραμματέας Η πρόεδρος
Χάλκος Βαγγέλης Ρουμελιώτη Ρέα